štvrtok 20. júla 2017

Kuncl je na maródke, Slovácko narýchlo získalo mladíka zo Sparty

Devätnásťročný pravý obranca, ktorý už pred dvoma rokmi začal hrať slovenské ligu za Senice, bol od zimy na hosťovaní v Sparte. V piatok sa stal jej hráčom nastálo a pražský klub Chvátala okamžite odoslal na ročné hosťovanie do Slovácka.

"Máme v defenzíve veľké bet365 mobil problémy, bolo potrebné na ne reagovať," spomína Slovácký kouč Svatopluk Habanec, že na maródke je dlhodobo ľavý bek Patrik Šimko, po polročnej pauze sa ešte len vracia do plného tréningu stopér Tomáš Břečka a zdravotné problémy sa opakujú u pravého obrancu Martina Kuncl. Práve Kunclův stav bol tento týždeň vo Slovácku najväčším témou.Tridsaťjedenročná opora síce so sebazaprením odohrala otvárací ligový duel proti Dukle (4: 3), po ňom ale Kuncl aj s koučom povedali dosť.


"Má nedoliečené podkolennej šľachu, jej zranenia sa mu vracia. Martin by možno bet365 bonus zase zápas zvládol nejakým spôsobom odohrať, ale takto to ďalej nejde. Potrebuje čas, aby sa dal do poriadku, "vysvetľuje Habanec. Koho namiesto neho nasadí na pravý kraj obrany v Tepliciach?Vyberať môže medzi Chvatal ao dva a pol roka mladším slováckým odchovancom Jakubom Prajzou.

Ani jeden z nich nie je príliš skúsený - Prajza za Slovácko pri troch ligových štartoch odohral 107 minút, Chvátal dostal na jar v Sparte dôveru len na svoje prvé dve ligové minúty v zápase v Hradci Králové.

"nie je to síce známe meno, ale má už nejaké štarty za slovens kého mládežnícke reprezentácie," vyhlásil Habanec. "Chvátala, alebo Prajzu v Tepliciach nasadím. Svoju voľbu ale vopred hovoriť nebudem. "

Tým ale letné posilňovanie Slovácka zrejme nekončí. Tým skôr, že zdravotné absencia sú aj v zálohe - pol roka sa musí po operácii kolena bez futbalu zaobísť Luboš Kalouda.

"Riešime to každý deň, ale musíme vydržať.Silná štvorka zatiaľ ešte hrá európske poháre, treba sa neskôr niečo vyskytne, "poznamenal Slovácký tréner.

Slovácko potvrdilo, že už išlo s Mladou Boleslavou, ktorá ako prvá z českých tímov už z pohárov vypadla. V hre bol príchod záložníka Daniela bet 365 Bartl, ktorý v dvadsiatich šiestich rokoch zatiaľ za Boleslav, Žižkov a Ostravu, ktorej je bet365 stavky odchovancom, odohral 42 zápasov a strelil jeden gól.

"Ale vzhľadom k prehnaným požiadavkám Mladej Boleslavi na odstupné bolo rokovania ukončené, "uviedol Slovácký klub v oficiálnom vyhlásení.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára