piatok 14. apríla 2017

Northampton Ken Pisi vedie svoju stranu k víťazstvu nad in-forme Scarlets

Nie je pekné, ale žobráci nemôžu byť vyberaví. Northampton zahájenie sezóny bol taký, že win - win nejaké staré - ničom inom nezáležalo. Sú riadne otvorila svoju európsku kampaň s požadovaným výsledkom, proti druhu stranu, ktorá môže spôsobiť ich problémy - naozaj, kto spôsobil im problémy aj pri Chris Wyles skóre Jedná sa o veľmi ground.Saracens 'dva pokusy o bezútešnej noc za Toulouse Čítajte viac

Scarlets sa teší vynikajúci štart do ich sezóny, vyrástol medzi vodcami Pro12. Sú Pacy a inteligentný, s rozprávkovou zadnom rade.Fyzicky sa snažili bojovať proti mocnému súboru Northampton, ale v druhej polovici skórovali skvelým pokusom, ktorý prebe hol medzi neprípustným Garethom Daviesom medzi posádkou obrancov Northamptonu. Ak nebudú chýbať štyri kopy na góle (dvaja zasiahnutí po stope), mohli by prevládať. Budú tiež zničiť ich neúspešnosť jedného bodu počas dvoch kúzelníckych kúziel Northampton.

Boli by dobré pre víťazstvo, ale rovnako by to bolo proti tvrdej, ak nie ohromujúcemu prílivu. Šarlatimi chýbali nejaké silné front-row forwardy, nehovoriac o Williamsových chlapcoch. Toto nie je miesto, ktoré by malo byť takto ohrozené.Northampton vynechal tri kopy na bránku ich vlastné, ale držali fyzická hrana bola nepopierateľná

Prvý zo žltých kariet bolo preukázané, že George severu na konci prvého štvrťroka. - a celkom medzníkom ju preukázaná. Northampton boli 7-3, keď oni skórovali, čo vyzeralo ako báječná, zametanie pokus z ich vlastnej polovici. Alex Waller obrátil loptu nad a Ken Pisi bol preč. Ben Foden, Severnej a Luther Burrell kombi novať úhľadne poslať tento subjekt nad v rohu. Ale uprostred katarzní osláv Burrell Romain Poitou titul s jeho TMO.

Severná priviedol svoju topánku sa na Michaela Tagicakibau, tesne predtým, než prešiel Burrell.Scarlets útočník držal na nohách dlho potom, čo lopta šiel ale pečiatka v týchto dňoch je pečiatka. Keby to spojené s hlavou, namiesto aby sa pozrel off rameno, farba karty mohol byť o odtieň tmavší. North šiel do koša a pokus bol odbitý off.

Samotná žltý to môže byť, ale to bolo North sú posledné významný prínos proti jeho starých kamarátov z vonku západ.Potom, čo minulý týždeň oznámením Scarlets Jonathana Daviesa návrate domov z Francúzska, tam bol hovor spájajúcej sever k podobnému pohybu. "Sme veľmi, veľmi istý, že George zostane," povedal Jim Mallinder, tréner Northampton. "Veľmi sebavedomý."

Avšak, Severnej jeho nerozvážnosť skôr vztýčené Northampton bublina. Niet p ochýb o tom prichádzali ich nedostatok Fizz pri porážke na Saracéni tu minulý týždeň, že vtrhol do zápasu s vim. Boli sledovaní Victor Matfield, ktorý je pravdepodobne ďalej vystužiť nastavenú kus ťažko ju potrebujú. Medzitým ďalší nový podpis, JJ HANRAHAN, začal svoj prvý zápas na fly-polovicu.Ir vyzerala ostrý útok, vrhla okolo okraji chaotický mlyne, aby Ken Pisi po dobu hry sa najprv pokúsiť sa iba šesť minút gone.Head tréner Anthony Foley plné chvály pre Munster po víťazstve nad Treviso Čítajte viac

Svätí vyzerala pohodlne, aj keď len nárazovo dominantné vo skrumáži v tých prvých výmeny, ale snažil striasť húževnatý Scarlets. DTH van der Merwe pokračoval svoju formu zo Svetového pohára, hrozba kedykoľvek sa mu dostalo loptu, rovnako ako v jeho trochu odlišným spôsobom bol Jake ples.

Steve Shingler otvoril do úvahy Scarlets 's trestom v prvom štvrťroku, ale obaja rotujúce halfs, a to n apriek ich príspevky v útoku, stále chýbajú tie kopy.HANRAHAN vynechal dva tresty v prvom polroku, a Shingler nielen vynechal z odpaliska, ale minul kontakt s niekoľkými sankcií sa pokúšal poslať na roh. Ako vzácne útočiaci fly-polovicu spoľahlivé obuvi.

A jednoduchý trest by Shingler priniesol Scarlets k vnútri bodu na polovičný úväzok. Môžu sa ujali vedenia, len pár minút po prestávke, ale Shingler vychýlená strela bránku príšerne. Namiesto toho, oni robili tak v štýle, viac v súlade s tradíciou Llanelli.Aled Thomas a Gareth Owen vyrezávané Northampton až na brejk, a zaslala Daviesa na brilantné boji o posledný pokus Wales skrumáže-napoly sa.

Ale ak to tak je West Walian cesta, East Midlands spôsob nemenej ťažké riešiť. Počas niekoľkých málo minút Daviesa pokus, Svätí išiel Waller nemilosrdne cez linku z útočiaceho linka-von, potom sa Jamie Gibson do popolnice, rozbil sa Scarlets skrumáž zarába ť trest, ktorým sa sťahoval štyri body jasné.

Back to the osvedčené. Späť na víťaznej cesty Franklin záhradách. Budú potrebovať viac Stardust z tých prvých minút, aj keď, ak sú, aby to túto diabolskú bazén.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára