sobota 15. apríla 2017

Prečo Washington hráči môžu nakoniec zabiť na meno, Redskins 'pre dobro

Ale absurdné ako Hatcher je tvrdenie by mohla byť skutočnosť, že robil to ukazuje záťaž názvu tímu sa konečne klesla na hráča. A to je dôležité. Potom, čo hráči veria problém korporátnej je ich udržiavanie z víťaznej hry, ktoré problém nezmizne. To zotrváva v ich mysliach.Každé volanie, ktorá ide proti nim príde s dotieravých starostí - bez ohľadu na to, ako malé -, že vlajka by nebola vyvolaná, ak ich helmy prišiel, bez natívny Američan v čelenku

A to v konečnom dôsledku mohlo byť. dôvodom Washington bude nútený zmeniť svoje meno - nie kvôli protestom, alebo rastúceho zoznamu významných osobností a spravodajských organizácií (vrátane tohto), ktoré nebude používať - ​​ale preto, že hráči sú presvedčení, že ich bolí ich výkonnosť. Carolina Panthers sa výpad na Washington názvu, Redskins 'viac

po celé roky, Washington majiteľ, Daniel Snyder a prezident Bruce Allen, boli tými, ktorí čelia náporu rozhorčenie nad názvom, ktorý očierňuje Domorodí Američania.Ani sa pozrel pohodlne odpovede na otázky o zmene názvu. Snyder bol vyložene vzdorný vo svojich odpovediach, sľubovať nikdy vytiahnuť meno zo svojho milovaného detstva tímu. Ale to bitka bola vždy bojovala na prvom poschodí sídla tímu. Až do teraz, kontroverzie nikdy stekala dole do šatne.

Hráči nepochybne hovoril o názve samy o sebe, pretože reportéri občas to opýtať a problém je vždy v správach, ale len zriedka čeliť problému a takmer nikdy priviesť ju do rozhovorov. Problém prezývka bola správa nie je ich.Krížením tú neviditeľnú hranicu a hovoriť meno je dôvod, prečo tím nie je niekto volá, Hatcher sa nechtiac pripúšťa problém nie je len jeden pre výkonné kancelárie, ale je veľmi živá vo zvyšku budovy.

"Nehovorím, že to z charakteru dostať pokutu, ale to je to, čo to je," povedal Hatcher po zápase. "Ja neviem, či je to o mene alebo čo, ale zároveň sme sa hrať futbal taky. Pracujeme náš zadok taky. Nenechajte singel nás. Na konci dňa, je to meno. Nebojte sa o meno - my sme hráči a pracujeme zadky off, príliš. Som proste frustrovaní s ním.

"Nemali by sme byť potrestaný za to.Bolo to každá hra, volá po zverejnení výzvy, ktoré by už boli vyrobené v náš prospech, ale ide k nim. Je to jednoducho nie je v poriadku. Sme v lige, taky. Sme hráčov. Máme tím, taky.


Ideme tam, a my pot a tvrdo pracovať, taky. Aj nedávajú hovno o názve. Sme hráči. Máme poci t, taky, a chceme vyhrať tiež. "

V pondelok tréner Jay Gruden ponáhľal povedať vinu za nedeľné straty patria k jeho hráčov nie úradníci. On má pravdu.Keď sa vzdáte 44 bodov, úradníci nie sú udržať vás z víťazstva.

Táto výzva, ktorá mala hráči Washington narušili by neboli vykonané pred štyrmi rokmi, nie preto, že názov tímu, ale kvôli inému problému víriace okolo futbalu: bezpečnosť hráčov. Návratový zachytenie na skóre Washington Chris Culliver bol povolaný späť, keď úradníci rozhodol sa riadil jeho ramenom do hlavy Carolina tesný koncového Greg Olsen, vytlačiť loptu. Culliver je pristátie by dali Washingtonu vedenie 20-14.

Ale hovor prišiel, pretože obavy z poranenia hlavy zmenil kultúru hitov v NFL. Akýkoľvek úder nad dnešnou ramená má riziko, že bude nazývaný zbytočné drsnosti.Hity ako Culliver to sú označené po celú dobu, teraz. To je, ako hra sa volá týchto dňoch

A napriek tomu je to ďalšia zmena kultúry, ktorá teraz ovplyvňuje Washington. spoločenský ten, ktorý už ignoruje rasistické slová. Keď je problém odišiel z konštantného varu do pekla v roku 2012, Washington fanúšikovia a funkcionári družstiev sa zdal prekvapený rozhorčenie. Oni sa domnieval, že to príde, pretože tím bol nakoniec príde dobré po niekoľkých rokoch na dne NFC východu.

Čo oni nikdy pochopil, bolo to, že sa svet zmenil okolo nich. Rovnako ako poranenie hlavy zmenili spôsob hity ako Cullver sa nazývajú väčšie povedomie o tolerancii prebudila ľudí na nevhodnosť mená Washingtonu.Až do teraz, tím a boj liga je prijať túto skutočnosť bol problém pre Snyder a NFL komisár Roger Goodell. Zdá sa, že chcú bojovať za názvom tak dlho, kým inzerenti nemajú utiecť.

Ale Hatcher slová vzal tú bitku na mieste, to nikdy naozaj bol. Ten ju priniesol do šatne a na poli. Povedal, že je to konkurenčn ú nevýhodu, a to povedal tónom, ktorý hovoril, že toto bol prijatý záver, medzi hráčmi. Ak Bet365-Bonus ihneď po registrácii je to pravda, potom prezývka stala vážnym problémom pre Snyder, jedna oveľa väčší ako 4500 osôb protestného pochodu v, vláčenie z iných tímov alebo epizódy South Park.Potom, čo hráči veria, že sú terčom kvôli niečomu, ako je ich meno, tím môže byť rádioaktívny. Voľní môže dvakrát rozmyslí, než sa prihlási. Všetko dobrej práce, ktorú Gruden a generálny manažér Scot McCloughan pri budovaní Washingtone späť do slušnosti na poli budú zničené.

V konečnom dôsledku by to mohlo byť slová frustrovaný obranné konca a nie výrazný nárast verejnej mienky ktorá núti Snyder zmeniť názov svojho tímu.

Možno, že nakoniec sa majiteľ bude musieť hovoriť to isté.

tipovanie na Bet365< /a>

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára